Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
opakowanie!
Więcej informacji o Cahors Cuvée Caroline - Château la Coustarelle
W szkle Cahors Cuvée Caroline z Château La Coustarelle wykazuje g?sty fioletowy kolor. Idealnie wleczone do czerwonego kieliszka do wina, to czerwone wino ze starego ?wiata oferuje cudownie wyraziste aromaty czarnej porzeczki, je?yny, jagody i morwy, zaokr?glone z fasoli kokosowej, przypraw z piernika i cynamonu, które przyczynia si? rozszerzenie lufy.
Cahors Cuvée Caroline von Château La Coustarelle jest idealny dla wszystkich mi?o?ników wina, którzy lubi? jak najwi?cej s?odyczy w winie. Jednak nigdy nie wykazuje ja?owego ani kruchego, ale okr?g?ego i g?adkiego. Na j?zyku to pot??ne czerwone wino charakteryzuje si? wyj?tkowo jedwabist? konsystencj?. Fina? tego dobrze zdolnego czerwonego wina z regionu buduj?cego wina sud-oest wreszcie inspiruje si? dobrym pog?osem.
Windykacja Château La Coustarelle Cahors cuvée Caroline
To czerwone wino Wyra?nie zwraca uwag? na odmian? winogron, na Malbecu. W przypadku tego cudownie pot??nego czystego wina z Château La Coustarelle wprowadzono tylko nieskazitelny materia? winogronowy. Po przeczytaniu winogrona wbijaj? si? w winnic? w najszybszy sposób. Tutaj s? sortowane i delikatnie rozk?adane. Nast?pnie fermentacja ma miejsce w ma?ym drewnie w kontrolowanych temperaturach. Winifikacja do??cza do dojrzewania w ci?gu 12 miesi?cy w beczkach z d?bu francuskiego.
Zalecenie strachu dla Cahors Cuvée Caroline von Château La Coustarelle
Ten Francuz powinien najlepiej temperowa? w temperaturze 15-18 ° C Mo?na si? cieszy?. Jest idealny jako towarzysz curry ciecierzycy, ?liwki lub boeuf bourguignon.
- Więcej produktów z Château la Coustarelle