- Dieser charakterstarke Rotwein passt hervorragend zu Ossobuco oder geschmortem Hähnchen in Rotwein
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein vom Rhône-Tal besonders kraftvoll
- Dieser französische Rotwein eignet sich erstklassig
opakowanie!
Więcej informacji o Vieilles Vignes Châteauneuf-Du-Pape Rouge AOC - Maison Tardieu-Laurent
Dzi?ki Maison Tardieu-Laurent Vieilles Vignes Châteauneuf du-pape Rouge, pierwszorz?dne organiczne czerwone wino wchodzi do obrotowego szk?a. To ujawnia cudownie gruby, fioletowy kolor. Kieliszek czerwonego wina na kraw?dziach ujawnia uroczy ton granatu lekko opadaj?cy. Podczas obrotu kieliszka wina to czerwone wino ujawnia wysok? g?sto?? i obfito??, co pokazano w oknach ko?cielnych na skraju szklanki. To czerwone wino, wlewane czerwone wino z Francji ujawnia cudownie ekspresyjne aromaty kwa?nej wi?ni i bzu czarnego, zaokr?glone pra?onym drewnem, które przyczynia si? do ekspansji drewnianej lufy. Najlepiej mie? 0,0 gramów resztkowego cukru w ??winie. Vignles Vignes châteauneuf-du-pape rouge jest ju? bardzo blisko, poniewa? zosta? wykonany z zaledwie 0 gramów resztkowego cukru. To aksamitne czerwone wino przedstawia si? na podniebieniu. Ze wzgl?du na zwi?z?y kwas owocowy Viale Vignes châteauneuf du-pape rouge na podniebieniu jest wyj?tkowo ?wie?y i ?ywy. Fina? tego bardzo dojrza?ego czerwonego wina z regionu uprawiaj?cego wina Rhône-Valley, dok?adniej z wiosek Cotes du Rhone, w ko?cu przekonuje ze znacznym pog?osem. /H2>
Pot??ne Vieles Vignes châteneuf-du-pape rouge Z Francji jest cuvée, biologicznie wykonana z odmian winogron Grenache, Mourvèdre i Syrah. Po zbiorze r?ki winogrona natychmiast docieraj? do domu prasowego. Tutaj s? wybierane i delikatnie rozk?adane. Fermentacja w ma?ym drewnie nast?puje w kontrolowanych temperaturach. Po zako?czeniu fermentacji pot??ne Vieilles vignares châteauneuf-du-pape zostanie rozszerzone w barrikach z d?bu d?bowego przez kilka miesi?cy.
Zalecenie jedzenia dla Vielles vignes châteneuf-du-pape rouge przez Maison Tardieu -Laurent
Tego Francuza nale?y najlepiej cieszy? si? w 15–18 ° C Jest doskonale nadaje si? jako towarzysz sma?onej w?troby ciel?ciny z jab?kami, cebul? i sosem octu balsamicznym, duszony kurczak w czerwonym winie lub wype?nionych papryka.
- Więcej produktów z Maison Tardieu-Laurent