Ta strona używa plików cookie, które są niezbędne do technicznego funkcjonowania strony i są zawsze ustawiane. Inne pliki cookie, które zwiększają komfort korzystania z tej strony, są wykorzystywane do reklamy bezpośredniej lub ułatwiają interakcję z innymi stronami internetowymi i sieciami społecznościowymi, są ustawiane tylko za Państwa zgodą.
Konfiguracja
Wymagane technicznie
Te pliki cookie są niezbędne do działania sklepu.
Buforowanie specyficzne dla klienta
Ceny indywidualne
Odrzuć wszystkie pliki cookie
Sesja
Token CSRF
Ustawienia plików cookie
Wybrany sklep
Zezwalaj na wszystkie pliki cookie
Zmiana waluty
Funkcje komfortowe
Wygodniejsze zakupy: Korzystanie z notatnika itp.
Notatnik
Stały wózek
Statystyki & Śledzenie
Program partnerski
Używane urządzenie śledzące
Śledzenie konwersji i użytkowników za pomocą Google Tag Manager
Więcej informacji o Côtes du Rhône Rouge - Les Dauphins
W przypadku Les Dauphins Côtes du Rhône Rouge do szklanki pojawia si? pierwsze czerwone wino. Oferuje to cudownie gruby, fioletowy kolor. Ta francuska cuvée ujawnia cudownie ekspresyjne nuty czarnych porzeczek, jagód, ?liwki i cienia w szkle. Do tego dochodzi do nuta czarnej herbaty, przypraw z piernika i fasoli kakaowej. To aksamitne czerwone wino jest pot??ne i z?o?one na podniebieniu. Fina? tego m?odzie?czego czerwonego wina z regionu uprawiaj?cego wina Rhône-Valley, dok?adniej z Côtes-Du-Rhône, ostatecznie przekonuje ze znacznym pog?osem. Wyko?czeniu towarzysz? tak?e mineralne fasety gleb zdominowanych przez wapie? i glin?.
Vinifikacja Côtes du Rhône Rouge przez les dauphins
To pot??ne czerwone wino z Francji staje si? Grenache Odmiany winogron, Mourvèdre i Syrah. W Rhône-Valley winoro?l, która przynosz? winogrona dla tego wina, rosn? na pod?ogach wykonanych z gliny i wapienia. Po zbiorze r?ki winogrona szybko docieraj? do domu prasowego. Tutaj s? ostro?nie sortowane i szalone. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej nast?puje w kontrolowanych temperaturach. Po zako?czeniu Côtes du Rhône Rouge mo?e nadal harmonizowa? na drobnych dro?d?ach przez kilka miesi?cy. W 15-18 ° C jako towarzysz sa?atki z tajlandzkiego ogórka, curry ciecierzycy lub batanki z ?ososiem.