Więcej informacji o Montmains Premier Cru Chablis AOC - Drouhin Vaudon
Wraz z Drouhin Vaudon Montmain Premier Cru Chablis pierwszym bia?ym winem wchodzi do obrotowego szk?a. To pokazuje cudownie gruby, z?oty ?ó?ty kolor. Podczas obrotu kieliszka to bia?e wino ujawnia wysok? lepko??, która jest pokazana w oknach ko?cielnych na kraw?dzi szklanki. Nos pokazuje, ?e Drouhin Vaudon Weißwein Wszelkie rodzaje ró?owych grejpfrutów, limonek, piór, pomara?cze i palunki. Jakby to nie by?o imponuj?ce, dodaje si? fasol? kakaow?, zapór i ciep?y rock w s?o?cu.
Drouhin Vaudon Montmain Premier Cru Chaablis entuzjastycznie z entuzjazmem z eleganckim suchym smakiem. Zosta? przyniesiony do butelki z wyj?tkowo ma?ym cukrem resztkowym. Jak mo?na oczywi?cie oczekiwa? od segmentu wina ikony wina, ten Francuz naturalnie zachwyca najlepsz? równowag?. Aromat niekoniecznie potrzebuje du?o cukru. Na podniebieniu konsystencja tego pot??nego bia?ego wina przedstawia si? cudownie lekka i aksamitna. Na mecie to bia?e wino z regionu Vine Burgund w ko?cu inspiruje si? z ?adn? d?ugo?ci?. Znowu s? wskazówki ?arówki i wapna Nashi. W pogonie dodaje si? stopnie mineralne pod?óg zdominowanych przez marg i wapie?.
Vinification of Montmain Premier Cru Chablis przez Drouhin Vaudon
winogrona z odmiany winogron Chardonnay. Winoro?le, które produkuj? winogrona dla tego wina na pod?ogach wykonanych z wapienia i margla, rosn? w Burgundii. Po przeczytaniu winogrona docieraj? do domu prasowego tak szybko, jak to mo?liwe. Tutaj s? sortowane i delikatnie rozk?adane. Nast?pnie fermentacja ma miejsce w kontrolowanych temperaturach. Po zako?czeniu fermentacji.
Zalecenie jedzenia dla Drouhin Vaudon Montmain Premier Cru Chablis
Tego Francuza najlepiej b?dzie korzysta? z 8–10 ° C Jest idealny jako towarzysz owocowej sa?atki endive, sma?ony pstr?g z grusz? imbirow? lub omlet z ?ososiem i kopru w?oskiego.
- Więcej produktów z Joseph Drouhin