- Dieser ausdruckstarke Cava passt hervorragend zu Spaghetti mit Joghurt-Minz-Pesto oder Spargelsalat mit Quinoa
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus Katalonien besonders leichtfüßig
- Ein idealer Cava, perfekt unter anderem zum Empfang oder zum Muttertag
opakowanie!
Więcej informacji o Pupitre Brut Reserva Imperial - Cellers de l’Arboc
Pupitre Brut Reserva Imperial z Pupitre przep?ywa do szklanki z genialnym jasno?ó?tym. Po?rodku d?wi?k przechodzi w pi?kny kolor. Idealnie wylewany do l?nionego kieliszka do wina, ten jaskinia ze starego ?wiata pokazuje cudownie ekspresyjne smaki do cienia Morelle, ?liwki, czarnej wi?ni i ?liwki, zaokr?glonych przez wi?ksze orzechy laskowe, krokant i orzech.
Na j?zyku ta lekka cava charakteryzuje si? wyj?tkowo aksamitn? i jedwabist? konsystencj?. Ze wzgl?du na zwi?z?y kwas owocowy pupitre Brut Reserva Imperial na podniebieniu pokazuje si? cudownie ?wie?o i ?ywy. W odje?dzie ta Cava z regionu uprawiaj?cego wino w Catalonia w ko?cu inspiruje z znaczn? d?ugo?ci?. Znowu istniej? wskazówki ?liwki i ?liwki.
Vinification pupitre Brut Reserva Imperial
Podstaw? pierwszorz?dnej i cudownie eleganckiej pupitre Brut Reserva Imperial z Pupitre, Macabeo, Parellada i Xarel-Lo Grapes. Po zbiorze r?ki winogrona szybko docieraj? do domu prasowego. Tutaj s? ostro?nie sortowane i szalone. Fermentacja w fermentacji butelki nast?puje w kontrolowanych temperaturach. Po zako?czeniu fermentacji.
Zalecenie strachu dla Pupitre Brut Reserva Imperial From Pupitre
Tej hiszpa?skiej cava nale?y cieszy? si? o 8–10 ° C Pasuje idealnie jako wino towarzysz?ce z sa?atk? warzywn? z burakiem, curry z wr?czami kokosowymi lub spaghetti z jogurt-mint-pesto.
- Więcej produktów z Cellers de l’Arboc