- Dieser Sherry aus Palomino Fino Trauben passt perfekt zu pikanten Curry mit Lamm oder Spaghetti mit Kapern-Tomaten-Sauce
- Der Ausbau im kleinen Holz macht diesen Sherry besonders knackig
- Ein vielfach ausgezeichneter Sherry, ausgezeichnet zur Hochzeit oder zur Party
opakowanie!
Więcej informacji o Tio Pepe Palomino Fino - Gonzalez Byass
Wraz z Gonzalez Byass Tio Pepe Palomino Fino, pierwsza sherry wchodzi do kieliszka do wina. To przedstawia cudownie gruby, z?oty ?ó?ty kolor. Ta ró?norodno?? hiszpa?skiego wina ujawnia cudownie ekspresyjne nuty gruszek, pik, nosoro?ców i jab?ek w szkle. Do tego dochodzi do nuta Garrigue, pe?nej czekolady orzechowej i najwi?kszego orzecha laskowego.
Gonzalez Byass tio Pepe Palominino Fino przedstawia si? mi?o?niczce wina cudownie suche. Ta sherry nigdy nie pokazuje si? ra??co ani ja?owa, jak mo?na si? spodziewa? po winie w wysokiej jako?ci sektorze wina. Ta chrupi?ca sherry na podniebieniu jest pot??na i ró?norodna. Z powodu zrównowa?onego kwasu owocowego Tio Pepe Palomino Fino pochlebi?o przyjemnym uczuciu podniebienia bez pozwalania mu jednocze?nie trzyma? si? ?wie?o?ci. W odej?ciu ta sherry z regionu uprawiaj?cego wino w Andalusia wreszcie zachwyca si? znacz?c? d?ugo?ci?. Znowu jest za??cznik do Apple i Pear. W pogonie dodaje si? nuty mineralne pod?óg zdominowanych przez wapie?.
Vinification of the Tio Pepe Palomino Fino autorstwa Gonzaleza Byassa
To pot??ne wzmocnione wino z Hiszpanii zosta?o wykonane z Palominino Odmiana winogron Fino. W Andalusii winoro?l, które przynosz? winogrona dla tego wina, rosn? na pod?ogach wykonanych z wapienia.
Zalecenie medyczne dla Gonzalez Byass tio Pepe Palokonino Fino
To wzmocnione wino z Hiszpanii powinno najlepsze najlepsze Och?odzi? si? w 8-10 ° C Doskonale pasuje jako towarzysz makaronu z pierogami z kie?bas?, zapiekanki dyni lub pieczone s?odkie ziemniaki z serem owiec.