Więcej informacji o Zero Riesling alkoholfreier Wein - P.J. Valckenberg
Wino bezalkoholowe zero Riesling od P.J. Valckenberg z Rheinhessen oferuje genialny, jasno?ó?ty kolor w szkle. Pierwszy nos zerowego riesling nie -alkoholowego wina p?asko z odcieniami zielonego jab?ka i ananasa. Owocowe wskazówki bukietu ??cz? si? jeszcze bardziej owocowe niuanse. Valckenberg przyjemnie aromatyczny, naciskany owoce i zrównowa?ony. To lekkie bia?e wino charakteryzuje si? wyj?tkowo lekk? konsystencj? na j?zyku. Na mecie to wino z regionu uprawiaj?cego wino Rheinhessen w ko?cu inspiruje si? z dobr? d?ugo?ci?. Znowu s? wskazówki zielonego jab?ka i ananasa.
Winifikacja zerowego wina niealkoholowego z P.J. Valckenberg
Podstawa eleganckiego zerowego wina bezalkoholowego z Niemiec s? winogronami z odmiany winogron Riesling. Po zbiorze r?ki winogrona szybko docieraj? do domu prasowego. Tutaj s? wybrane i delikatnie zmielone. Nast?pnie fermentacja ma miejsce w zbiorniku ze stali nierdzewnej w kontrolowanych temperaturach. Po zako?czeniu fermentacji zero Riesling mo?e nadal harmonizowa? wino niealkoholowe przez kilka miesi?cy na drobnych dro?d?ach. Po zako?czeniu wina zero riesling jest starannie alkoholik. Valckenberg
To niemieckie bia?e wino nale?y najlepiej cieszy? si? umiarkowanie w temperaturze 11–13 ° C Jest doskonale nadaje si? jako wino towarzysz?ce pstr?gowi z imbirow? gruszk?, omlet z ?ososiem i fennelem lub sa?atk? warzywn? z czerwonym ?ó?kiem. Podkre?l; ">Warto?ci od?ywcze na 100 ml:
Warto?? krwawienia: W KJ 91.3/w KCAL 21,8
w?glowodany: 5,2 g
- cukier 4,5 g
Sk?adniki:wino bezalkoholowe (99%), dwutlenek w?gla, konserwuj?cy: dwutlenek siarki. Spo?ywaj w ci?gu 3 dni po otwarciu.
zawiera niewielkie ilo?ci t?uszczu, nasyconych kwasów t?uszczowych, bia?ka i soli.
- Więcej produktów z P.J. Valckenberg