Więcej informacji o Culinaria Chenin Blanc - Leopard's Leap
Culinaria Chenin Blanc, który zosta? opracowany w lufie, z regionu uprawy Westkap pokazano w ?wiec?cym platynowym ?ó?to w szkle. Bukiet tego bia?ego wina z zarwania Westkap z niuansami brzoskwini, gruszki i ananasa. Jego gatunki wzmocnione owocami sprawia, ?e ??to wino jest tak wyj?tkowe.
Leap Loparda Culinaria Chenin Blanc przedstawia pij?cego wina cudownie suchego. To bia?e wino nigdy nie pojawia si? obrzydliwe ani ja?owe, jak mo?na si? spodziewa? po winie w wysokiej jako?ci sektorze wina. Na j?zyku to zrównowa?one bia?e wino charakteryzuje si? wyj?tkowo lekk? konsystencj?. Ze wzgl?du na zwi?z?y kwas owocowy Culinaria Chenin Blanc na podniebieniu przedstawia si? wyj?tkowo ?wie?e i ?ywe. Podczas wyjazdu to m?odzie?cze wino z regionu Westkap Vineyard w ko?cu inspiruje si? z dobr? d?ugo?ci?. Znowu s? echa brzoskwini i ananasa.
Winifikacja LEAP LEPARD Culinaria Chenin Blanc
Zrównowa?ona Culinaria Chenin Blanc z Po?udniowej Afryki jest winem czystym, zwolnionym z odmiany Grape Chenin Blanc. Po przeczytaniu winogrona szybko wbijaj? si? w winnic?. Tutaj s? sortowane i delikatnie rozk?adane. Nast?pnie fermentacja ma miejsce w ma?ym drewnie w kontrolowanych temperaturach. Po zako?czeniu fermentacji elegancka Culinaria Chenin Blanc zostanie rozszerzona w beczkach z francuskiego d?bu przez 11 miesi?cy.
Zalecenia dotycz?ce ?ywno?ci dla Culinaria Chenin Blanc z Leaparda
Tej Po?udniowej Afryki nale?y najlepiej cieszy? si? w 8-10 ° C Jest to idealne jako towarzysz?ce wino do spaghetti z pesto jogurt-mint, kamienny filet ugryzienia w japo?skim gatunku wype?nionym julesami warzywnymi lub czerwon? cebul? z kuskusem i morelem.
- Więcej produktów z Leopard's Leap