Sauvignon Blanc Nelson - Richmond Plains
opakowanie!
Więcej informacji o Sauvignon Blanc Nelson - Richmond Plains
W szklance Sauvignon Blanc Nelson z Richmond Plains wykazuje g?sty jasny ?ó?ty kolor. Wlane do kieliszka bia?ego wina, to bia?e wino z Nowej Zelandii oferuje cudownie szlachetne aromaty po dojrza?ym jab?ka i cytrynie, zaokr?glone balsamem mi?towym/cytrynowym i minera?ami.
Richmond Plains Sauvignon Blanc Nelson przekonuje z prostym smakiem . Zosta? przyniesiony do butelki z 4 gramami resztkowego cukru. Jest to prawdziwe wino wysokiej jako?ci, które wyra?nie wyró?nia si? na podstawie prostszych cech, wi?c oczywi?cie ten Nowozelander zachwyca najlepsz? równowag?. Aromat niekoniecznie potrzebuje du?o cukru. Na j?zyku to pot??ne bia?e wino charakteryzuje si? wyj?tkowo jedwabist? konsystencj?. Ze wzgl?du na niezb?dny kwas owocowy Sauvignon Blanc Nelson na podniebieniu ujawnia imponuj?co ?wie?e i ?ywe. Fina? tego bia?ego wina z Nowozelandzkiego Regionu Wysp Po?udniowej, a ?ci?lej z Nelson, w ko?cu urzeka pi?knym pog?osem.
Vinification of Sauvignon Blanc Nelson przez Richmond Plains
Podstaw? pot??nego Sauvignon Blanc Nelson z Nowej Zelandii wyspy South Island to winogrona z odmiany winogron Sauvignon Blanc. Po zbiorach r?cznych winogrona szybko docieraj? do winnicy. Tutaj s? wybrane i delikatnie zmielone. Nast?pnie fermentacja ma miejsce w zbiorniku ze stali nierdzewnej w kontrolowanych temperaturach. Fermentacja nast?puje po dojrzewaniu drobnych dro?d?y na kilka miesi?cy przed ostatecznie przyci?gni?tym do butelek.
Zalecenie strachu dla Sauvignon Blanc Nelson z Richmond Plains
Idealnie wypij to organiczne bia?e wino z Nowej Zelandii umiarkowanie sch?odzone w wieku 11–13 ° C jako towarzysza do omletu z Salmon i Koper w?oski, sa?atka warzywna z burakiem lub spaghetti z jogurt-mint-pesto.
- Więcej produktów z Richmond Plains