- Dieser ausdruckstarke Crémant passt ausgezeichnet zu Omelett mit Lachs und Fenchel oder Brombeer-Sahne-Dessert
- Der Ausbau im Flaschengärung macht diesen französischen Crémant besonders knackig
- Dieser französische Crémant eignet sich ausgezeichnet als stimmiger Aperitif
opakowanie!
Więcej informacji o Crémant de Loire Brut - Louis Despas
Crémant de Loire Brood z regionu uprawy winoro?li Val de Loire pokazuje si? w b?yszcz?cym platynowym ?ó?tym, z?otym ?ó?tym. Perlung tego crémant migocze niezb?dne i d?ugie w szkle. Ta francuska cuvée pochlebia cudownie ekspresyjne nuty pigwy, limonki, gruszek i cytryn w szklance. Ponadto istniej? nuty warkocza dro?d?owego, brioche i kremowego bonbon.
Ten suchy crémant od Louisa Despasa jest czym? dla mi?o?ników wina, którzy lubi? to absolutnie suche. Crémant de Loire Brut jest ju? bardzo blisko, poniewa? zosta? winifikowany z zaledwie 10 gramami resztkowego cukru. Ten chrupi?cy i topi?cy si? crémant jest lekki i z?o?ony na podniebieniu. Ze wzgl?du na zrównowa?ony kwas owocowy, crémant de Loire pochlebia mi?kkie uczucie na podniebieniu, nie pozwalaj?c mu jednocze?nie i?? na ?wie?o??. Ostateczny wina musuj?cego z regionu Winegowing Region Val de Loire, dok?adniej z Crémant de Loire AOC, zachwyca si? powa?nym pog?osem.
Vinification of the Louis Despas crémant de Loire Brut Crémant de Loire Brut Brut z Brut Brut Brut Francja jest cuvée, wykonan? z odmian winogron Chardonnay i Chenin Blanc. Winogrona tego wina musuj?cego z Francji, gdy s? doskonale dojrza?e, s? odczytywane wy??cznie r?cznie. Po przeczytaniu winogrona zostan? natychmiast sprowadzone do domu prasowego. Tutaj s? wybierane i delikatnie rozk?adane. Nast?puje fermentacja podstawowych win. Po zgromadzeniu CRémart nast?puje dalsza ekspansja na podstawie klasycznej fermentacji butelki. Nast?pnie Louis Despas Cremant de Loire Brood dojrzewa w butelce przez kilka miesi?cy i wreszcie jest niech?tny.Zalecenie jedzenia dla Crémant de Loire Brut autorstwa Louisa Despasa
ten Francuz powinien Najlepsze bardzo dobrze sch?odzone w 5-7 ° C. Pasuje idealnie jako towarzysz drobiazgów bananowych w szklance, sa?atk? szparagów z komos? ry?ow? lub sa?atk? warzywn? z burakiem.
- Więcej produktów z Bouvet Ladubay