Więcej informacji o Côtes du Rhône Rouge - Domaine E. Guigal
W szkle Côtes du Rhône Rouge z pióra Domaine E. Guigal oferuje g?sty fioletowy kolor. Na kraw?dziach odbywa si? równie? przej?cie kolorów do Granera. W kieliszku to czerwone wino z Domaine E. Guigal oferuje aromaty ró?y, je?yny, lawendy, czarnych porzeczek i morwy, uzupe?nione fasolk? kakaow?, czarn? herbat? i pitterszolatem. To francuskie wino inspiruje elegancko suchym smakiem. Zosta? przyniesiony do butelki z wyj?tkowo ma?ym cukrem resztkowym. Jest to prawdziwe wino wysokiej jako?ci, które wyra?nie wyró?nia si? spo?ród prostszych cech i oczywi?cie ten Francuz zachwyca si? najlepsz? równowag? pomimo ca?ej sucho?ci. Smak niekoniecznie wymaga resztkowego cukru. Na j?zyku to pot??ne czerwone wino charakteryzuje si? niezwykle mi?sist? i jedwabist? konsystencj?. Fina? tego dojrza?ego czerwonego wina z Rhône-Valley Wine Wineding Region w ko?cu urzeka pi?kn? pog?osem.
Windyfikacja domaine E. Guigal Côtes du Rhône Rouge
rhône rouge z from rhône rouge z rhône rouge z rhône Domaine E. Guigal to winogrona Grenache, Mourvèdre i Syrah. Po zbiorach wina winogrona natychmiast docieraj? do domu prasowego. Tutaj s? wybrane i delikatnie zmielone. Fermentacja w ma?ym drewnie nast?puje w kontrolowanych temperaturach. Po zako?czeniu fermentacji Côtes du Rhône Rouge zostanie rozszerzony w barkach wykonanych z drewna d?bowego przez 18 miesi?cy.
Zalecenie jedzenia dla domaine E. Guigal Côtes du Rhône Rouge
Ciesz si? To czerwone wino France najlepiej z?agodzi?o si? w temperaturze 15-18 ° C jako wino towarzysz?ce piersi z imbirem i marjoram, Boeuf Bourguignon lub Kaczka z cukrem.
- Więcej produktów z E. Guigal