Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
opakowanie!
Więcej informacji o Blanc Reserve Bordeaux AOC - Calvet
Pot??ny Blanc Reserve Bordeaux by Calvet wchodzi do szklanki z g?stym jasno?ó?tym. Wlane do kieliszka bia?ego wina, to bia?e wino z Francji pokazuje cudownie ekspresyjne aromaty gruszki, zaokr?glone od innych owocowych niuansów.
To wino inspiruje elegancko suchy smak. Zosta? przyniesiony do butelki z wyj?tkowo ma?ym cukrem resztkowym. Jak mo?na si? spodziewa? w winie w wy?szej cenie, ten Francuz naturalnie zachwyca najlepsz? równowag?. Aromat niekoniecznie potrzebuje cukru resztkowego. Na podniebieniu tekstura jest cudownie lekka i rze?ka. Podczas wyjazdu to m?odzie?cze wino z regionu rozwijaj?cego wino w Bordeaux w ko?cu zachwyca si? znacz?c? d?ugo?ci?. Znowu s? nuty gruszki. W pog?osu nuty mineralne s? dodawane do pod?óg zdominowanych przez glin? i piasek.
Vinification of the Blanc Reserve Bordeaux z Calvet
podstawy pierwszej klasy i cudownie pot??nego Cuvée Blanc Rezerwat Bordeaux z Calvet to winogrona Sauvignon Blanc i Sauvignon Gris. Winogrona rosn? w optymalnych warunkach w Bordeaux. Winoro?li wbijaj? swoje korzenie g??boko w pod?ogi wykonane z piasku i d?wi?ku. Je?li jeste? doskonale dojrza?y, winogrona dla Blanc Reserve Bordeaux s? zbierane szczególnie szybko i o takim momencie, które jest tak fajne, jak to mo?liwe. Po zbiorach r?cznych winogrona szybko docieraj? do winnicy. Tutaj s? sortowane i delikatnie rozk?adane. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej nast?puje w kontrolowanych temperaturach. Fermentacja nast?puje po dojrzewaniu na drobnych dro?d?ach przez kilka miesi?cy przed ostatecznie wype?nieniem wina w butelki. Najlepiej jest cieszy? si? bardzo dobrze sch?odzonym w temperaturze 5-7 ° C Idealnie pasuje jako wino towarzysz?ce z zapiekank? z cebul?, omlet z ?ososiem i kopru w?oskiego lub sa?atki warzywnej z burakiem.
- Więcej produktów z Calvet