opakowanie!
Więcej informacji o Kaisermantel Grauburgunder - Dr. Koehler
Imperial Coat Grauburgunder autorstwa Dr. Koehler z Rheinhessen wykazuje jasny, miedziany z?oty kolor w obrotowym szkle. Nos tego bia?ego wina z Rheinhessena przekonuje aromat bia?ej porzeczki i agrest. Poczujmy aromat, dodajmy czarn? herbat?, gorzk? czekolad? i ?ródziemnomorskie zio?a.
To niemieckie wino inspiruje jego elegancko suchy smak. Zosta? przyniesiony do butelki z wyj?tkowo ma?ym cukrem resztkowym. Jak mo?na oczywi?cie oczekiwa?, je?li chodzi o wino w wy?szej cenie, to niemieckie wino oczywi?cie zachwyca si? najlepszym równowag?. Aromat niekoniecznie potrzebuje cukru resztkowego. Na j?zyku to zrównowa?one bia?e wino charakteryzuje si? wyj?tkowo g?st? konsystencj?. Na mecie, to bia?e wino z regionu Vineyard w Rheinhessen w ko?cu zachwyca si? znacz?c? d?ugo?ci?. Znowu s? wskazówki dotycz?ce g?siej i bia?ej porzeczki. Koehler
To bia?e wino wyra?nie koncentruje si? na odmianie winogron, a mianowicie na Grauburgunder. Za to cudownie zrównowa?one wino od Dr. Koehler by? u?ywany tylko po raz pierwszy. Po przeczytaniu winogrona szybko docieraj? do domu prasowego. Tutaj s? wybierane i delikatnie rozk?adane. Nast?pnie fermentacja ma miejsce w zbiorniku ze stali nierdzewnej w kontrolowanych temperaturach. Winifikacja jest dojrzewana na drobnych dro?d?ach przez kilka miesi?cy przed ostatecznym wype?nieniem wina. Koehler
Tego niemieckiego bia?ego wina nale?y najlepiej cieszy? si? w 8-10 ° C Jest idealnie nadaje si? jako towarzysz sma?onej w?troby ciel?cy z jab?kami, cebul? i sosem octu balsamicznym, wype?nionej papryki lub duszonego kurczaka w czerwonym winie.
- Więcej produktów z Weingut Dr. Koehler