- Dieser sortenreine Rotwein passt ausgezeichnet zu Entenbrust mit Zuckerschoten oder Kohl-Rouladen
- Der Ausbau im kleinen Holz macht diesen australischen Rotwein besonders samtig
- Ein kraftvoller Rotwein, ausgezeichnet als stimmiges Geschenk für gute Freunde oder als Kundengeschenk
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
opakowanie!
Więcej informacji o Blacksmith Cabernet Sauvignon Barossa Valley - Langmeil
Pot??ny kowal Cabernet Sauvignon Barossa Valley autorstwa Langmeil Shimmers w szklank? z g?stym fioletem. Po pierwszym obróceniu to czerwone wino ujawnia wysok? g?sto?? i pe?ni?, które pojawiaj? si? w silnych oknach ko?cielnych na skraju szk?a. Nos tego czerwonego wina z South Australii uwodzi niuanse czarnej wi?ni, czarnej porzeczki, morwy i ?liwki. Je?li nadal odczuwamy aromat, zach?ca si? d?bowy wp?yw, orientalne przyprawy i czarn? herbat?.
Ta czerwie? z Langmeil jest po prostu w?a?ciw? dla wszystkich koneserów wina, którzy lubi? jak najwi?cej resztkowej s?odyczy w winie, jak to mo?liwe . Jednak nigdy nie pokazuje ja?owego ani kruchego, jak mo?na oczywi?cie oczekiwa? od wina poza znakiem 5-Euro. To aksamitne i g?ste czerwone wino pojawia si? na podniebieniu. Ze wzgl?du na istotny kwas owocowy kowal Cabernet Sauvignon Barossa Valley na podniebieniu przedstawia si? cudownie ?wie?e i ?ywe. Fina? tego czerwonego wina z regionu wzbogacaj?cego wina w Po?udniowej Australii, dok?adniej z Barossy, w ko?cu urzeka si? niezwyk?ym pog?osem. Cabernet Sauvignon Grape Variety. Kowal Cabernet Sauvignon Barossa Dolina jest równie? wyra?nie okre?lona przez czynniki klimatyczne i stylistyczne przez Barossa. W najlepszym znaczeniu tego s?owa, ten Australijczyk mo?na nazwa? wino Nowego ?wiata, co jest wyj?tkowo imponuj?ce. Je?li jeste? doskonale dojrza?y, winogrona do doliny Bowhsmith Cabernet Sauvignon Barossa s? odczytywane wy??cznie r?cznie bez pomocy brutto i mniej selektywnego w pe?ni zebranego. Po zbiorach wina winogrona natychmiast docieraj? do winnicy. Tutaj s? sortowane i delikatnie rozk?adane. Fermentacja w ma?ym drewnie nast?puje w kontrolowanych temperaturach. Fermentacja jest zgodna z dojrzewaniem w ci?gu 24 miesi?cy w beczkach z d?bu francuskiego.
Zalecenie strachu dla kowalczki Cabernet Sauvignon Barossa z Langmeil
To australijskie czerwone wino powinno najlepiej otworzy? na 15–18 ° C mo?na cieszy?. Pasuje idealnie jako wino towarzysz?ce sma?onemu w?trobie ciel?ciny z jab?kami, cebul? i sosem octu balsamicznym, makaron z pierogami kie?baskowymi lub curry ciecierzycy.
- Więcej produktów z Langmeil