Więcej informacji o Nat'Cool Trudy The True Ruby - Niepoort
Nat'Cool Trudy The True Ruby to pierwszorzędne wino porto w dobrze wypolerowanym kieliszku do wina. Oferuje cudownie gęsty, rubinowoczerwony kolor. Jeśli dasz mu trochę powietrza w kieliszku do wina, obracając go, to wzmocnione wino ujawni wysoką gęstość i pełnię, które można zobaczyć w oknach kościelnych na krawędzi kieliszka. Po przelaniu do kieliszka z czerwonym winem, wzmocnione wino z Portugalii oferuje cudownie wyraziste aromaty śliwki i śliwki, zaokrąglone czarną wiśnią i opiekanym drewnem, do których przyczynia się starzenie w drewnianych beczkach.
Potężny Niepoort Nat'Cool Trudy The True Ruby prezentuje nam niesamowicie owocowy smak na podniebieniu, co wynika nie tylko z jego resztkowego słodkiego profilu. Tekstura tego potężnego wina porto jest cudownie jedwabista i gęsta na podniebieniu. Dzięki żywej owocowej kwasowości Nat'Cool Trudy The True Ruby jest cudownie świeże i żywe na podniebieniu. Na finiszu to wzmocnione wino z regionu uprawy winorośli Douro i Porto, które można dobrze przechowywać, w końcu imponuje znaczną długością. Ponownie pojawiają się nuty śliwki i śliwki.
Winifikacja Niepoort Nat'Cool Trudy The True Ruby
Potężne Nat'Cool Trudy The True Ruby z Portugalii to cuvee wyprodukowane ze szczepów Tempranillo, Tinta Amarela, Tinta Cao, Tinta Francisca i Touriga Franca. Fakt, że winogrona Tempranillo, Tinta Amarela, Tinta Cao, Tinta Francisca i Touriga Franca rozwijają się pod wpływem ciepłego klimatu, ma również niezaprzeczalny wpływ na rozwój winogron. Skutkuje to między innymi szczególnie dobrze dojrzałymi winogronami i dość wysoką zawartością alkoholu w winie.
Zalecenia kulinarne dla Nat'Cool Trudy The True Ruby od Niepoort
To portugalskie wino najlepiej smakuje umiarkowanie schłodzone w temperaturze 11 - 13 ° C. Doskonale komponuje się ze strudlem gruszkowo-cytrynowym, warzywami z woka z rybą lub deserem jeżynowo-śmietanowym
- Więcej produktów z Niepoort