- Dieser Rotwein aus besten Trauben harmoniert perfekt mit gefüllten Paprikaschoten oder Gänsebrust mit Ingwer-Rotkohl und Majoran
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus Mendoza besonders komplex
- Dieser argentinische Rotwein eignet sich hervorragend als Begleiter zur Familienfeier
opakowanie!
Więcej informacji o Puro Corte Mendoza - Dieter Meier
Puro Corte Mendoza autorstwa Dietera Meiera z Mendozy, g?sty, fioletowy kolor ujawnia w kieliszku wina. Podczas obrotu kieliszka to czerwone wino ujawnia wysok? lepko??, która jest pokazana w przezroczystej oknach ko?cio?a na skraju szklanki. Ta argenty?ska cuvée przedstawia w szklance cudownie z?o?onych nut z jagód, ?liwki, czarnych wi?ni i je?yny. Do tego s? wskazówki orientalnych przypraw, fasoli kakaowej i pra?onej Barrique.
Na podniebieniu Puro Corte Mendoza z Dietera Meiera otwiera cudownie such?, uchwyt i aromatyczn?. To mi?siste czerwone wino jest pot??ne i z?o?one na podniebieniu. Podczas wyjazdu ta m?oda osoba z regionu uprawiaj?cego wino Mendoza w ko?cu inspiruje z znaczn? d?ugo?ci?. Znowu istniej? wskazówki o cieniu Morelle i Czarnej Wi?cie.
Winifikacja Puro Corte Mendoza autorstwa Dietera Meiera
To pot??ne czerwone wino z Argentyny jest biologicznie puwane z Crevets Cabernet Franc, Cabernet, Cabernet Sauvignon i Malbec. Po przeczytaniu winogrona natychmiast docieraj? do domu prasowego. Tutaj s? wybierane i delikatnie rozk?adane. Fermentacja w ma?ym drewnie nast?puje w kontrolowanych temperaturach. Fermentacja nast?puje po dojrzewaniu beczek z francuskiego przez kilka miesi?cy.
Zalecenie strachu dla Puro Corte Mendoza autorstwa Dietera Meiera
To argenty?skie czerwone wino powinno najlepiej z?agodzi? na 15–18 ° C s? cieszone. Idealnie pasuje jako wino towarzysz?ce z duszonym kurczakiem w czerwonym winie, g?si pier? z czerwon? kapust? i marjoramem lub ciel?c? z fasol? i pomidorami.
- Więcej produktów z Dieter Meier