Ta strona używa plików cookie, które są niezbędne do technicznego funkcjonowania strony i są zawsze ustawiane. Inne pliki cookie, które zwiększają komfort korzystania z tej strony, są wykorzystywane do reklamy bezpośredniej lub ułatwiają interakcję z innymi stronami internetowymi i sieciami społecznościowymi, są ustawiane tylko za Państwa zgodą.
Konfiguracja
Wymagane technicznie
Te pliki cookie są niezbędne do działania sklepu.
Buforowanie specyficzne dla klienta
Ceny indywidualne
Odrzuć wszystkie pliki cookie
Sesja
Token CSRF
Ustawienia plików cookie
Wybrany sklep
Zezwalaj na wszystkie pliki cookie
Zmiana waluty
Funkcje komfortowe
Wygodniejsze zakupy: Korzystanie z notatnika itp.
Notatnik
Stały wózek
Statystyki & Śledzenie
Program partnerski
Używane urządzenie śledzące
Śledzenie konwersji i użytkowników za pomocą Google Tag Manager
92
Punkty
Wine Spectator
morela suszona,Karmel,drewno tostoweoraz Wanilia
Dieser Sherry aus besten Trauben harmoniert vorzüglich mit pikanten Curry mit Lamm oder Mandelmilch-Gelee mit Litschis
Der Ausbau im kleinen Holz macht diesen Sherry besonders dicht
Dieser spanische Sherry eignet sich ausgezeichnet zu Weihnachten
Więcej informacji o Nectar Pedro Ximenez - González Byass
Nos ujawnia ten González BYASS Fortified Wine Wszelkie rodzaje rodzynków, ?liwki b?bnów, suszonych owoców i chleba owocowego. Jakby to nie by?o imponuj?ce, pikantka, cynamon i wanilia wci?? do??czaj?. Jego resztkowy profil smaku jest nale?ny. Na podniebieniu tekstura tej pot??nej sherry jest cudownie g?sta. Kwas owocowy Nectar Pedro Ximenez jest uderzaj?co ?agodny i sprawia, ?e ??wino jest cudownie gi?tkie. Fina? tego bardzo dojrza?ego ufortyfikowanego wina z regionu uprawy wina w Andalusia, dok?adniej od Jerez, w ko?cu inspiruje si? z du?ym pog?osem. Nectar Pedro Ximenez z Andalusia to winogrona z odmiany winogron Pedro Ximénez.
Zalecenie medyczne dla Nectar Pedro Ximenez z González Byass
To cieszy si? tym wzmocnionym winem z Hiszpanii. Jest idealny jako towarzysz tajlandzkiej sa?atki z ogórków, pieczonych jab?ek z sosem jogurtowym lub kremem kefiru kokosowym.