- Dieser Rotwein aus Garnacha Trauben harmoniert ausgezeichnet mit gebratenen Kalbsleber mit Äpfeln, Zwiebeln und Balsamessigsauce oder Kalbstafelspitz mit Bohnen und Tomaten
- Der Ausbau im Barrique macht diesen spanischen Rotwein besonders geschmeidig
- Ein kraftvoller Rotwein, erstklassig zu Weihnachten
opakowanie!
Więcej informacji o Garnatxa De Cims De Porrera - Cims De Porrera
W szkle Garnatxa de Cims de Porrera z Cims de Porrera oferuje g?sty fioletowy kolor. Je?li zachowujesz szk?o troch? dziwne, na kraw?dziach tego wina z wina, które wina z wina mo?na zobaczy? na kraw?dziach tego wina z wina. Pierwszy nos Garnatxa de Cims de Porrera pokazuje czarne porzeczki, jagody i morwy. Owocowe elementy bukietu dodaj? stopnie rozszerzenia lufy, jak jeszcze wi?cej niuansów owocowych.
Ten czerwony od CIMS de Porrera jest tylko rzecz? dla wszystkich koneserów, którzy lubi? suchy. Jednak nigdy nie wykazuje ja?owego ani kruchego, ale okr?g?ego i g?adkiego. Na j?zyku to pot??ne czerwone wino charakteryzuje si? niezwykle g?st? i masywn? konsystencj?. Fina? tego czerwonego wina z regionu uprawiaj?cego wino Catalonia, dok?adniej z Priorat Doq, w ko?cu przekonuje niezwyk?e pog?os.
Vinifikacja CIMS de Porrera Garnatxa de Cims de Porrera
To pot??ne czerwone wino z Hiszpanii jest wykonane z odmiany winogron Garnacha. Winogrona tego czerwonego wina z Hiszpanii, po zapewnieniu optymalnej dojrza?o?ci, s? odczytywane wy??cznie r?cznie. Po przeno?niku winogrona wbijaj? si? do winnicy w najszybszy sposób. Tutaj s? wybierane i delikatnie rozk?adane. Nast?pnie fermentacja ma miejsce w ma?ym drewnie w kontrolowanych temperaturach. Fermentacja nast?puje po dojrzewaniu w ci?gu 24 miesi?cy w Barrique z drewna d?bowego.
Zalecenie jedzenia dla Garnatxa de Cims de Porrera autorstwa Cims de Porrera
Jako towarzysz duszonego kurczaka w czerwonym winie, piersi g?si z kapust? z imbirem i majoran lub wype?nione papryka .
- Więcej produktów z Cims de Porrera