Ta strona używa plików cookie, które są niezbędne do technicznego funkcjonowania strony i są zawsze ustawiane. Inne pliki cookie, które zwiększają komfort korzystania z tej strony, są wykorzystywane do reklamy bezpośredniej lub ułatwiają interakcję z innymi stronami internetowymi i sieciami społecznościowymi, są ustawiane tylko za Państwa zgodą.
Konfiguracja
Wymagane technicznie
Te pliki cookie są niezbędne do działania sklepu.
Buforowanie specyficzne dla klienta
Ceny indywidualne
Odrzuć wszystkie pliki cookie
Sesja
Token CSRF
Ustawienia plików cookie
Wybrany sklep
Zezwalaj na wszystkie pliki cookie
Zmiana waluty
Funkcje komfortowe
Wygodniejsze zakupy: Korzystanie z notatnika itp.
Notatnik
Stały wózek
Statystyki & Śledzenie
Program partnerski
Używane urządzenie śledzące
Śledzenie konwersji i użytkowników za pomocą Google Tag Manager
Więcej informacji o El Chocolatero DOP - Lionel Osmin
El Chocolatero z regionu wzrostu wina Aragonii ujawnia si? w szkle w g?stym fioletowym, rubinowym czerwieniu. W kieliszku to czerwone wino z Lionel Osmin oferuje aromaty czarnych porzeczek, je?yn, jagód i morwy, uzupe?niane orientalnymi przyprawami, Garrigue i wanili?. Na podniebieniu El Chocolatero Lionel Osmin otwiera cudownie aromatyczne, wzmocnione owocami i zrównowa?one. To g?ste czerwone wino przedstawia si? na podniebieniu. Ze wzgl?du na zrównowa?ony kwas owocowy El Chocolatero pochlebia aksamitnym pa?acu bez pozwalaj?c mu i?? na ?wie?o??. W odje?dzie ta m?oda osoba z regionu Aragonia w kszta?cie wina w ko?cu inspiruje pi?kn? d?ugo?ci?. Znowu g?odni morwy i jagody s? ponownie pokazane.
Vinification Lione Osmin El Chocolatero
Podstaw? pot??nego El Chocolatero z Aragonii s? winogrona z odmian winogron Cabernet Sauvignon, Garnacha, Syrah i Tempranillo. Po zbiorach wina winogrona szybko docieraj? do domu prasowego. Tutaj s? wybierane i delikatnie rozk?adane. Nast?pnie fermentacja ma miejsce w zbiorniku ze stali nierdzewnej w kontrolowanych temperaturach. Po zako?czeniu fermentacji El Chocolatero mo?e nadal harmonizowa? na drobnych dro?d?ach przez kilka miesi?cy. Zaostrzona w temperaturze 15–18 ° C jako wino towarzysz?ce piersi z cukrowymi kapsu?kami, Ossobuco lub warzywnym kuskusem z klockami wo?owymi.< /p>