opakowanie!
Więcej informacji o Crémant de Loire Brut - Langlois-Chateau
W przypadku Langlois-Chateau Crémant de Loire Brut pierwszorz?dny crémant wchodzi do kieliszka do wina. To przedstawia cudownie jasny, platynowy ?ó?ty kolor. Gra per?owa tego crémant ?wieci cudownie d?ugotrwa?e i dobrze w szkle. Je?li wymachisz kieliszkiem do wina, mo?esz postrzega? idealn? równowag? z tym wina musuj?cym, poniewa? nie jest on ani wodnisty, ani syropu, ani likier na ?cianach kieliszka. W wylaniu si? do l?nionego kieliszka do wina, to musuj?ce wino ze starego ?wiata oferuje cudownie ekspresyjne aromaty dla ananasa i brioche, zaokr?glone od innych owocowych niuansów.
Na j?zyku, to zrównowa?one wino musuj?ce charakteryzuje si? wyj?tkowo chrupi?ca tekstura. Na mecie to musuj?ce wino z regionu Wine Rucz?c zachwyca Val de Loire z dobr? d?ugo?ci?. Znowu s? wskazówki ananasa i brioche.
VINIGIFIKACJA CREMANT DE Loire Brut autorstwa Langlois-Chateau
Podstaw? zrównowa?onego crémant de Loire Brut z Val de Loire to winogrona z CAVETS CABERNET Franc, Chardonnay i Chenininininy Blanc. Crémant de Loire Brut to wino ze starego ?wiata w najlepszym tego s?owa znaczeniu, poniewa? ten Francuz emanuje niezwyk?ym europejskim urokiem, który wyra?nie podkre?la sukces win ze starego ?wiata. Zgodnie ze zbiorem r?ki winogrona s? szybko sprowadzane do winnicy. Tutaj s? ostro?nie sortowane i szalone. Podstawowe wina s? nast?pnie fermentowane. Po zgromadzeniu Cuvée dalsza ekspansja nast?puje po klasycznej fermentacji butelki. ?o?ysko butelkowe ??czy si? przez 24 miesi?ce.
Zalecenie strachu dla Langlois -Chateau Crémant de Loire Brut
To wino musuj?ce z Francji powinno by? najlepiej cieszy? si? w 5-7 ° C. Jest idealny jako wino towarzysz?ce pieczonemu jab?kom z sosem jogurtowym, brzoskwiniowym deserem maracuja lub kremu kefiru kokosowego.
- Więcej produktów z Langlois-Chateau