- Dieser charakterstarke Portwein harmoniert hervorragend mit pikanten Curry mit Lamm oder Pfirsich-Maracuja-Dessert
- Seine Herkunft aus Douro & Porto macht diesen Portwein zu einem typischen Vertreter der Weine aus der Alten Welt
- Ein kraftvoller Portwein, ausgezeichnet als stimmiges Geschenk für gute Freunde
opakowanie!
Więcej informacji o Bioma Crusted Port - Niepoort
Port skorupy w biomacie niepoort z portugalskiego regionu wina doc vinho do Porto pochodzi od Sousão, Tinta Amarela, Tinta Cão, Tinta Francisca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Nacional i innych ró?norodnych piorunów piorunowych. Ten port to cuvée z ró?nych lat vintage.
To wino portowe ma atrakcyjny ciemnoczerwony z rubinowymi odcieniami i niebieskawy kraw?d? w szkle. Bukiet jest zarezerwowany z dojrza?ym aromatem ciemnych jagód - zw?aszcza je?yny, czarnej i czarnej porzeczki. Na podniebieniu to portugalskie s?odkie wino ma pe?ne, bogate cia?o wspierane przez dobr? konstrukcj?. Uwagi rozwijaj? je?yny i ?liwki, które zatrzymuj? si? do d?ugiego fina?u.
Winifikacja portu skoruponego przez Niepoort Bioma
Winogrona jest odczytywane r?cznie w PISCA w jednym pozycji we wrze?niu. Po przybyciu czytelnika do piwnicy z winami w niepoort, jest on fermentowany z ?odygami w tradycyjnych lanares. Wreszcie, wino to dojrzewa przez pewien czas w u?ywanych 500 litrach bary?ek - wi?c -Called Pipas.
Zalecenie strachu dla skorupowanego portu Nioma
Ciesz si? tym s?odkim winem na wszelkiego rodzaju desery - lubi? mie? ciasto ciastka lub czekoladowe obiad, a nawet kremowe sery, takie jak niebieski ser.
- Więcej produktów z Niepoort